QUÈ ÉS DIGITAL SIGNAGE O CARTELLERIA DIGITAL?

Un sistema de comunicació àgil i dinàmic que utilitza les ubicacions claus del teu negoci per a mostrar, a través de pantalla digitals un aparador infinit amb els teus productes, serveis i promocions.

Integrem la cartelleria digital dins de l’estratègia de comunicació de la teva empresa o negoci perquè aprofitis al màxim aquesta eina de comunicació. La cartelleria digital ha vingut per a quedar-se i substituir a la cartelleria tradicional.

T'acompanyem de principi a fi en la transformació digital del teu negoci

La cartelleria digital és una eina de comunicació dinàmica al servei dels negocis i empreses.  

La seva implantació en espais comercials o corporatius permet crear un sistema de comunicació dinàmic, amb publicitat i informació actualitzada i amb una orientació total a la venda.

Els nostres sistemes de Cartelleria Digital són una solució integral: pantalles publicitàries dins d’una àmplia gamma, reproductor de continguts, gestor en el núvol i la creació personalitzada de continguts.

Amb la creació de continguts atractius i rellevants, aconseguirà atreure més compradors potencials i comunicar millor els productes, serveis i valors de la seva marca.

Nosaltres desenvolupem l’estratègia de continguts per al teu punt de venda, amb la venda activa de productes, serveis, llançament de promocions i ofertes.

Siguis una empresa gran o petita, desenvolupem la solució en cartelleria digital que més s’adapta a les necessitats i objectius del teu negoci.

QUÈ T'OFERIM?

Disposem d’una àmplia gamma de pantalles digitals, led i pantalles profesionals lcd, per a espais interiors o aparadors, per a realitzar publicitat en el punt de venda, per a informar els clients o per a entretenir en les sales d’espera.

També oferim solucions led per a exteriors com a façanes, com a pantalles led, rètols led i banderoles, per a potenciar la senyalització del teu negoci.

A més, no sols venem pantalles, també creem contingut per a mostrar al teu públic. Si ho necessites podem desenvolupar tota la teva estratègia de digital signage o cartelleria digital, alineada amb les teves necessitats i objectius de comunicació.

EL QUE SABEM FER

UN TIPUS DE PANTALLA PER A CADA UBICACIÓ

Les ubicacions dels sistemes de cartelleria digital o digital signage poden variar en funció dels objectius i les necessitats del negoci. 

Existeixen solucions per a aparadors, grans formats i alta lluentor per a una visualització de continguts de qualitat

Aquestes solucions a l’exterior aconsegueixen un gran impacte en els clients potencials.

 També estan molt esteses les solucions per a interior en zones d’espera o pas, per a potenciar la venda creuada de productes.

QUINS TIPUS DE PANTALLES TENIM PER A TU?

PANTALLES LCD

PANTALLES LED

RÈTOLS LLUMINOSOS​

ELS NOSTRES SERVEIS

PANTALLES LED I LCD

Disposem d’una àmplia gamma de pantalles digitals tant led com lcd professionals.

SOFTWARE DE GESTIÓ

Totes les nostres solucions ofereixen el programari de gestió en remot per a la gestió eficient dels continguts

MUNTATGE I INSTAL·LACIÓ

El nostre equip tècnic s’encarrega personalment de la instal·lació. Realitza les proves tècniques per a deixar el sistema connectat a la xarxa i funcionant

CREACIÓ I GESTIÓ DE CONTINGUTS

Creació de continguts creatius a mesura per al client i gestió dels calendaris de publicació

EN QUINS SECTORS?​

Scroll al inicio