CONTINGUTS DIGITALS

Creem peces audiovisuals d'alt impacte per a pantalles digitals
que connecten amb els teus clients potencials

Som experts en continguts digitals com a animació, 2D, 3D i edició en vídeo. Creem peces audiovisuals per a ser emeses en pantalles publicitàries, webs, botigues en línia, xarxes socials, fires o esdeveniments i accions especials.

Dissenyem continguts digitals impressionants que ajuden les empreses a comunicar millor la seva proposta de valor a través d’un llenguatge visual atractiu.

MIRA EL NOSTRE

REEL

QUÈ FEM?

icono-direccion-arte.png

Estratègia de continguts

Sempre previ a cada projecte hi ha una fase d’anàlisi i treball de l’equip creatiu, per a desenvolupar continguts en funció de les necessitats de comunicació de cada client.

icono-estrategia.png

Direcció d'Art​

Pensem, generem idees i les comuniquem. 
Som experts en disseny gràfic,  Animació, 2D, 3D i edició de vídeo, creant continguts poderosos.

icono-contenidos-pantallas.png

Continguts per a pantalles digitals

Els continguts en la cartelleria digital són la peça clau perquè el sistema funcioni. Continguts atractius per a generar experiències de compra positives en el teu punt de venda i afavorir les vendes.

icono-contenidos-redes.png

Continguts per a canals socials

Continguts per a projectes de Mitjans socials, vídeo de productes, promocionals amb tècniques d’animació o creacions 3D. Els canals socials demanden continguts audiovisuals

Creem continguts digitals per a:​

Pantalles
Digitals

Xarxes
Socials

Webs i landings

Tendes
online

Publicitat online

Newsletters

Fires i esdeveniments

També creem paquets de continguts a mesura, segons les necessitats de cada projecte. Si tens un projecte de xarxes socials, o un projecte en el teu web en el qual necessites un nombre determinat de vídeos per a publicacions sobre els teus productes, o el seu ús, vídeos explicatius etc…

Nosaltres creem per a tu, un paquet de continguts a mesura amb uns preus tancats i ajustats a la realitat del mercat.

No tens excusa per a crear continguts digitals per al teu negoci de qualitat.

Pantalles

En Pantallea no sols venem pantalles, som una agència creativa especialitzada en vídeos i animacions per a pantalles. Oferim una solució completa en cartelleria digital on el nostre major valor és el contingut creatiu que elaborem.

Continguts

Oferim els nostres serveis de creació de continguts tant als nostres clients recurrents que hagin esgotat el seu paquet inicial de continguts i vulguin continuar publicitant nous productes i/o serveis, com a aquells clients que ja comptin amb una pantalla, i vulguin un contingut de qualitat com el que ofereix Pantallea.

ALGUNS CONTINGUTS QUE HEM CREAT PER A INSPIRAR-TE​

EXEMPLES DE CONTINGUTS EN MÚLTIPLES FORMATS

Creem peces audiovisuals per a pantalles en punts de venda, continguts per a vendre o promocionar productes, continguts per a webs, botigues en línia, xarxes socials o campanyes publicitat en línia, continguts de comunicació interna per a espais corporatius, continguts per a fires i esdeveniments.

Scroll al inicio