QUI SOM​

CONEIX A L'EQUIP

Som una agència de publicitat i màrqueting especialitzada a oferir solucions en cartelleria digital i comunicació. Creem canals de venda 24/7 per a negocis, a través de pantalles publicitàries professionals que comuniquen l’oferta de productes.

Pensem que avui dia qualsevol pot col·locar una pantalla, no obstant això, per a fer-la funcionar com l’eina de comunicació que és, ens necessites 😉

Aquest és el nostre valor i la nostra diferenciació. Fem que el teu projecte de cartelleria digital funcioni. Amb una bona estratègia de continguts veuràs com la imatge de la teva marca millora i les teves vendes augmenten. Siguis una empresa petita o gran les nostres solucions s’adapten a tu. Crearem continguts que faran destacar a la teva marca

Pantallea ofereix una solució integral que uneix la tecnologia de pantalles publicitàries per a ús professional, gestionades de manera intel·ligent i personalitzada; i la creació d’una estratègia i uns continguts orientats a l’audiència. 

Som experts en disseny i en animació 2D i 3D, donant un plus de qualitat en totes les nostres creacions que sobresurten pel seu cuidat disseny.

La nostra proposta d’ús de pantalles i continguts permet a les empreses comptar amb una eina de comunicació molt potent al punt de venda.

“Els negocis han d’aprofitar que el 80% de les decisions de compra es prenen en el punt de venda i que és el moment de major proximitat del consumidor a la marca”

DIFERENCIA'T I APORTA VALOR​

Avui dia els negocis a peu de carrer han de diferenciar-se i aportar valor per a combatre la compra en línia. Els espais de venda han de renovar-se, incloure elements atractius que atreguin les mirades dels clients potencials i treballar la generació d’experiències de compra positives. 

Sens dubte, les pantalles publicitàries amb vídeos impactants que promocionin de manera dinàmica els productes i serveis d’un negoci, produeixen un major efecte que els cartells tradicionals amb imatges estàtiques, als quals estem ja molt acostumats.

Desenvolupem experiències de marca i venda de producte a través de pantalles publicitàries en el punt de venda. I el nostre objectiu és que la cartelleria digital es converteixi en un nou membre del teu negoci, donant-te suport braç a braç en la millora de la teva imatge i les teves vendes.

L'EQUIP​

L’agència està formada per perfils molt diversos, però que es complementen perfectament format un gran equip. Comptem amb experts en publicitat, comunicació, disseny i animació 3D, màrqueting en línia, noves tecnologies, enginyeria, gestió de projectes, etc…

Alfonso secades

GERÈNCIA​

Enginyer industrial especialitzat en
gestió i administració d’empreses i projectes.

Ha treballant com a Director General, Consultor Sènior i Director de Projectes per a diferents empreses nacionals i multinacionals durant els últims 15 anys, en sectors com a Automoció, Logística, Energies i Serveis Professionals.

ÁNGELES secades

MÀRQUETING I VENDES​

Va estudiar Publicitat i ha desenvolupat la seva carrera en l’àmbit del màrqueting i la comunicació per a marques, agències i empreses tecnològiques.

Formació contínua i més de 18 anys d’experiència professional en estratègia empresarial, comunicació i màrqueting.

juan luis santamaría

VENDES

Va estudiar Econòmiques però ha treballat sempre en el món Publicitat, ajudant marques a obtenir més visibilitat a través de la publicitat exterior convencional i els nous suports digitals.

Un professional de les vendes amb
més de 20 anys d’experiència.

andrea lozano

DISSENY I MÀGIA​

Ha estudiat Disseny i treballat com a dissenyadora per a diverses agències de publicitat.

Especialista en vídeo i animació. Gran capacitat creativa i més de 10 anys d’experiència creant continguts i desenvolupant visualment marques i campanyes.

miguel trigo

DELEGACIÓ PORTUGAL​

Llicenciat en Economia, sempre s’ha dedicat al món del màrqueting i la publicitat en empreses nacionals i multinacionals.

Ha dirigit departaments de màrqueting en empreses de diferents sectors i agències de màrqueting digital.
Des de fa més de 20 anys estrenyent les relacions entre Espanya i Portugal.

pedro VARGAS

DELEGACIÓ PORTUGAL​

Va estudiar Gestió i Administració en Màrqueting i durant més de 20 anys va desenvolupar la seva carrera en diverses agències de publicitat multinacionals i locals. La seva experiència li va permetre guanyar diversos premis nacionals i internacionals a més de ser jurat en concursos mundials.

Avui aplica tota aquesta experiència creativa al servei dels clients en els més diversos sectors empresarials.

manuela gijÓn

administració

Va estudiar Gestió Administrativa i ha treballat en departaments d’administració i compres de diverses empreses de diferents sectors.

Amb formació contínua en sistemes de gestió i processos de compra, compta amb més de 20 anys d’experiència professional.

És una peça clau en l’equip per a l’adequada organització i administració de l’empresa

ELS NOSTRES SERVEIS​

Cartellería digital i tecnología

Maquinari i Programari
Assessorament
Subministrament
Instal·lació
Posada en marxa

CONTINGUTS PER A DIGITAL SIGNAGE

Desenvolupament de peces totalment adaptades al mitjà

DISSENY GRÀFIC I AUDIOVISUAL

Identitat visual
Peces publicitàries
Continguts per a
xarxes socials
Motion Design
Animació 2D, 3D
Postproducció, edició

DESENVOLUPAMENT D'ESTRATÈGIES EN EL PUNT DE VENDA

Desenvolupament d’accions per a afavorir la creació d’experiències de marca positives a les botigues

Scroll al inicio